27 de febrer del 2007

I vam passejar "el mollet"...

Vam pegar-li tantes voltes, que mes d'una no sabia on estava, que si prop "del bartolo", que si la mar a la dreta, que si a l'esquerra... (Rosa Mari, estàs ja orientada?).
Sembla mentida tot el que podia contemplar-se des del cim del mollet, tant pel costat de la mar com de la muntanya. I es que estavem a 665 metres d'alçada. I per rematar la baixada a la nova ermita en construcció i la pujada fins la pedra, amb l'afegit "del colomar".

I després, caldria haver-ho filmat, quin comboi amb el logotip i les samarretes, que si "M", que si "S", que si "XL", que si una, que si dues, que si verda, que si blava, que si blanca...

Al final tots aclarits i tots d'acord, "el logo" i la samarreta segueix endavant...

I per fi arriben "fotos" d'Antoni P. que s'afegissen a les del fotògraf oficial Santiago. Si vols veuren una sel·lecció punja-li, com sempre, al fotògraf de la dreta.



track de la senda recorreguda

7 de febrer del 2007

Serra de Borriol - Sant Joan de Moró - Serra de Borriol

Ruta al voltant de la Serra de Borriol, el pou de Mollet, el propi Mollet, Sant Miquel i Moró, que ens portarà des de "la pedra de Borriol" a Sant Joan de Moró.
Anirem i tornarem.
Si fa bon temps l'excursió és prou tranquila i no massa pesada
Dia 25 de febrer.
Eixida: 8 del matí.
LLoc. Benzinera de la UJI
Dificultat: Mitjana.
Dinar a la Pobla.

Creació del logotip dels Caminants

De cara al bon temps tenim intenció de fer samarretes per al grup. Cal tenir un distintiu, i cal que siga nostre, per la qual cosa, s'obri un concurs sense premi de logotips.
Participeu tots, porteu els vostres dissenys el diumenge 25 a la propera eixida i elegirem el que més ens agrade a tots. Quan mes hi hagen millor podrem triar.
El tema és lliure i els colors també, be tot és lliure...
Ala calfeu-vos el cap i que siga bonic !!!

I a poc a poc... ens vam banyar !!!

El temps semblava que es mantindria, però no va ser així, i encara que la pujada a Penya Saganta no va resultar massa complicada, en acabar d'esmorzar i quan ja estavem al tram final, va començar a ploure. En arribar al cim la boira no ens va deixar veure res, llàstima !!!
La baixada es va fer una mica perillosa per la possibilitat de relliscar, i a punt vam estar de tenir "un accident greu" encara que la situació no va passar d'un ensurt.
En arribar al poble un bon dinar amb all-i-oli, carn, botifarres, llonganisses, xoricets.... ens vam ficar "les botes".
Caldrà tornar quan el temps faça bo, ell lloc s'ho mereix.




Si punxes sobre el fotògraf de la dreta podràs veure les fotografies del dia