2 de febrer del 2008

A la tercera.... veurem!!!

Amics hi ha un refrany en castellà que diu: "El que la sigue la consigue y el que la consigue la mata". Això és el que hem de fer nosaltres, ho tenim com una espineta clavada al fons del subconscient: Hem de pujar al Montí d'Onda.

Recordeu que ja ho hem intentat dues vegades i no ha pogut ser per allò que tots coneixeu i que jo no vull ni mentar-ho. El 26 de febrer de l'any 2006 va ser el primer intent fallid, després tornàrem a "fer figa" el 5 de novembre del mateix any. Tot l'any passat l'hem tingut castigat i ara "amb un parell de co..." anem a tornar a intentar-ho.

La propera eixida doncs el 17 de febrer al Montí d'Onda. Concentració com sempre a les 8 del matí a la benzinera de la UJI. Dinar al restaurant Casa Barto d'Onda; el preu aproximadament 16 euros.


MES COSES: Tots aquells i aquelles que estigueu interessats en adquirir "una o varies sudaderes" amb el logo dels caminants, -ara a l'hivern van be-, ho podreu fer eixe mateix dia. Portarem el model i diferents talles, perquè cadascú puga elegir-la. El preu són 15 euros la peça i hauran d'abonar-se en el moment de la sol·licitud. El color ja el triarem eixe dia però pot ser negre, gris o blau marí.

Xe que "guapos i mudats" que anirem...

1 comentari:

Anònim ha dit...

El Monti està gafat. Nomes esmantar-lo ja plou. Aigüa per al dijous, divendres i ... diumenge. Propose anar de paella i si mos rote anar a la montanya.