15 de gener del 2009

A l'hivern... gel.

Bon dia però gelat a les primeres hores. Així definiriem ara, després d'uns quants dies, el temps que va fer-nos en arribar a Xovar.

Tot i això hi havia ganes, i prompte vam iniciar l'ascens continu de la senda que ens hauria de portar a mig matí a la Nevera de Castro. Des d'allí a les antenes per damunt dels 800 metres i amb gel als nostres peus, el que tocava per ser gener.

Les mines de cinabri i les sureres no van deixar d'acompanyar-nos fins retornar al poble. Excursió circular que va acabar amb un bon dinar, diferent dels que hi estavem acostumats.

No us direm en que va consistir, almenys deixeu-nos aquest secret; només us direm que els que no vàreu venir us el vau perdre.

Però si que us avancem que aquesta setmana venidera tornarem a Forcall, per viure amb la familia Carbó i els forcallans, la seua santantonada.

També possiblement al febrer tornarem a l'espadà, en aquesta ocasió tal vegada a Fuentes de Ayodar, però ja us ho confirmarem.

També el diumenge passat i a la sobretaula va fer-se realitat l'equipament d'hivern i molt prompte podrem lluïr "les sudaderes".



Vegeu mes fotos aportades per diferents "caminants" seguint les indicacions del fotògraf de la dreta i guiant-vos per la data.