19 de novembre del 2009

I no arrastrava aigua negra...

Poca aigua, però pura i cristalina, de color roig amarronat reflex de la pedra "de rodeno" que formava el seu llit. L'aigua de la Font de la Parra, on vam esmorzar era qui alimentava el barranc. Llàstima que el cel no hagués deixat caure alguna tronada la setmana passada, encara haguerem xalat més !!!

A l'àrea recreativa de la Fuente de la Calzada van deixar els cotxes i per la rambla de Almarche vam agafar la senda que corria per dins o voltants del barranc. Carrasques, romers i falgueres entre roques arenisques van acompanyar-nos. També la molsa, i a la fi una escalinata de pedra, va portar-nos fins el camí forestal al racó de la Fuente de la Parra.

La Cueva del Estuco, meravella de la natura amb estalactites i estalagmites va donar un xicotet ensurt a Alfonso, però el descens va valer la pena. Com erem molts en aquesta ocasió altres van optar per visitar la Nevera que els d'Alcudia dieuen és seua i els d'Algímia també.

El pic de la Ràpita ens convidava a apropar-nos, però no teniem temps per tantes coses... meravellosa eixida al cor de l'Espadà.



Podeu gaudir d'algunes vistes punxant-li al fotògraf, com sempre. I fins l'altra...