30 de gener del 2013

Caminant per l'Alt Millars: Cirat

Alguns, amics, van poder gaudir diumenge passat d'uan bonica passejada per Cirat, municipi d'entrada natural a la comarca de l'Alt Millars. Paisatge de muntanya i abrupte, amb barrancs profunds i llocs de gran interés ecològic i paisatgístic, entre mig d'importants masses forestals de pinars i entre fonts i salts d'aigua.

I dic alguns perquè malauradament aquest que açò escriu, per circumstàncies familiars "s'ho va perdre"  i no va poder passejar ni pel poble, ni pel castell, ni per la "Fuente del Piojo o la de la Jarica", ni tampoc acostar-se al "Barranco las Salinas" ni remuntar el sender fins mirador del "Salto de la Novia", per contemplar "la poza" on es desplomen les aigües... que li anem a fer !!!

Però tot i això i gràcies a les imatges de l'amic Santiago, una mostra de les quals podeu trobar seguint l'enllaç de costum, puc arribar a fer-me una idea els encants del paisatge local que, vosaltres, companys, vau trepitjar, arribant a valorar una mica l'itinerari que fèreu, com sempre molt ben elegit i treballat. A l'altra serà !!!