20 de desembre del 2013

Caminar.... però segur !!!

Amics, l'any s'acava i no és prou en fer balanç de tot el que hem viscut, també cal ser previsors, i per això, com tots som previsors, alguns més que uns altres, recordem que ara és el moment de treure o renovar la licència federativa per a tot l'any 2014, de la Federació Espanyola d'Esports de Muntanya,  que en cas d'accident esportiu ens garantesca una prestació acurada i ens done total garantia.

Com tots els anys, aquells que estigueu interessats en aquesta licència, haureu de portar, entre el proper dilluns dia 23 de desembre i el 7 de gener, un sobre amb una fotocòpia del DNI, un número de telèfon de contacte i 65 euros, a la botiga de Ximo Roses, i així, eixa mateixa setmana farem les gestions perquè tinguem des d'rrpoximadament el 15 de gener i per tot l'any, cobertes les nostres eixides.

Tota la informació referent a l'us de la licència, pólissa d'assegurança, quadre mèdic i altres consideracions i avantantges la podeu trobar al web de la federació http://femecv.com

La  licència que els "caminants" fem és la de prestacions bàsiques a tot el territori nacional i la gestionem mitjançant el centre excursionista de Llucena. Si algun "caminant" vol gestionar-la per alguna altra entitat també pot fer-ho, -li costarà el mateix-, però si vol gestionar-la a nivell particular, individual, haurà d'abonar després 11 euros afegits per despeses. Així que ja ho sabeu, esteu assabentats i feu el que cregueu convenient.

Bons Nadals, bon Cap d'Any i millors Reis.
Feu bondat i alerta amb els polvorons que, després cal pujar muntanyes....