24 d’abril del 2012

De basses i sènies. Per terres de secà

Es notava que la “mim” estava prop. La senda que comunica Les Useres amb Sant Miquel de les Torrocelles, estava més concorreguda que mai. Corredors, caminants i fins i tot  cavallistes, van compartir algun tram del nostre recorregut.

També l'ermitori de Sant Miquel mostrava activitat, doncs estaven enllestint-se els preparatius per rebre de la manera més digna possible els pelegrins de les Useres, que aquest darrer cap de setmana d'abril tornaran a omplir amb els seus càntics i  precs, les terres de l'Alcalatén.

Nosaltres, deixant Sant Miquel van dirigir-nos envers el Castell d'Atzeneta que, també acabava de tenir, tot just un dia abans, el dissabte 21, el seu protagonisme amb la rogativa que des del poble d'Atzeneta van celebrar els seus veïns.

La bonica passejada va acabar com no podia ser d'una altra manera, amb un bon dinar en Atzeneta Vam donar conter d'um tombet i um “guissote” de peix, unes llepolies de postre i un "carajillo" que, ja va fent-se habitual. Simplement per xuclar-se els dits !!!

Ho sentim pe aquells que no vareu poder venir, conformeu-vos amb les fotos que podeu visualitzar, com sempre, punxant-li al fotògraf.