19 de maig del 2010

Bona pujada.... si senyor !!!


Ja vàrem advertir-ho la pujada al Pic de l'Espadà des d'on vam iniciar-la, des de la nevera d'Algimia i per les crestes passant pel punt geodèsic, seria de dificultat mitjana-alta i, així va ser.
Alguns semblava que "anaren a menjar-se el món" i van pagar-ho. Altres no vam parar de "bufar i suar" fins que vam aconseguir arribar al cim.
Tots vam cansar-nos ni que fos una mica.
Tot i això com el dia va ser magnífic i els paisatges d'un verd intens, vam gaudir d'unes meravelloses vistes, contemplant no només tota la Serra i Parc Natural, sinó també les comarques del Palància  i de la Plana i fins i tot València i la mar... Les fotografies de Santiago, com sempre, us retornaran a la retina les imatges visualitzades.
Bonica pujada i millor baixada difícil d'oblidar...
Distancia recorrida: 10,12 kilómetros
Altitud min: 550 metros, max: 1.108 metros
Desnivel acum. subiendo: 573 metros, bajando: 589 metros

8 de maig del 2010

Canvi de plans....

No "ha quallat" l'eixida a Forcall, no en som prou per fer un autobús i per anar amb cotxes particulars hem pensat és millor deixar-ho per una altra ocasió. Així que hi ha canvi de plans.

Pujarem al PIC ESPADÀ, dins del parc Natural de la Serra amb el mateix nom, vorejat d'imponent vegetació de sureres i pins, presenta la seua orografia poderosa amb esquerpes i sinuoses vessants de calcari roig. Un pic amb què disfrutar de la seua duresa i sobretot del seu entorn.

L'eixida serà el proper diumenge 16 de maig a les 8 del matí de la benzinera de la UJI. Dinarem en baixar del pic a algun dels pobles dels voltants de la serralada.
L'excursió com podeu imaginar és  de duresa mitjana-alta. El  pic està a més de 1.000 metres d'alçada.

Agafeu aigua doncs la calor pot ser ja forta.