26 d’abril del 2013

Ho tornem a intentar ?

Sembla que estiga maleïda, però recordeu qué vam programar per l'eixida de febrer, concretament pel diumenge 17, una ruta que vam presentar amb el nom de "Els miradors de Xivert", i que per ser "lineal" calia fer amb autobús. No vam ser prou gent i vam haver-la d'ajornar, substituint-la per una volta "a les terres de la penyeta i el tossal".

Vam tornar-la a programar pel diumenge 21 d'abril, i tampoc va resultar possible omplir un autobús, per tant, novament va substituir-se per la "dels masos d'Atzeneta".

I ara, per tercera vegada tornem a intentar-ho. En aquesta ocasió pel proper 19 de maig, amb eixida a les 7:45 des de la plaça de Maria Agustina i amb l'itinerari i posterior dinar tal i com ho teníem ja disposat. Esperem que aquesta tercera ocasió... siga la bona !!!! De qui depén? ----- DE VOSALTRES que cada dia sembla teniu més obligacions !!!!

Així que ja ho sabeu, cal apuntar-se el més aviat possible per fer números. De totes maneres com ja ens coneixem massa, heu de saber que tenim alternativa i cas d'haver-se d'ajornar per tercera vegada, realitzarem una ruta per Onda. Aleshores l'exidia seria a les 8 del mati des de la benzinera de la carretera de Borriol.

D'una manera o altra, vinga animeu-vos que aquest curs estem massa relaxats !!!!