22 de maig de 2005

Sender de petit recorregut- Ermites de l'Alcora ( I )

Des d'Araia, pedania de masos de l'Alcora (Alcalaten)hem iniciat la nostra marxa, eren les 9:30 del matí. Cal dir que aquest sender de petit recorregut, es correspon amb "la pelegrinació per les ermites de l'Alcora" que el poble organitza el dissabte de la primera setmana de Pasqüa.
Nosaltres a bon pas hem caminat per Santa Ana i el mas del rotgle, dirigint-nos a continuació cap a Torremundo. "Un aparonet" per esmorzar i una pujada dura on el cansament anava ja manifestant-se.
A les 11:15 estavem al peu de la creu (718 m. sobre el nivell de la mar), abans hem pogut gaudir de meravelloses vistes sobre "el salt del cavall" i "el pare penyagolosa".
La baixada cap a Sant Vicent molt agradable, encara que hi ha alguna que altra pedra solta. Des d'allí a Sant Cristòfol, epicentre de la "festa del rotllo"; una curta però dura pujada per a algunes cames que ja començavaen a cansar-se una mica.
L'aigua de la font de Sant Cristòfol i el pensar que ara ja era tot baixada ens ha animat. en un "bufit" al Calvari, centre espiritual alcorí. Eren les dues de migdia i el dinar merescut del restaurant la Foia ens esperava.track de la senda recorreguda

Si vols veure fotografies d'aquesta i altres eixides anteriors "punxa" sobre el fotògraf de la dreta.
Sí, sí el de la màquina que dispara el flash, eixe, el xicotet...

1 comentari:

cynthia768frank ha dit...

Refinance your Home loan Now, Click Here to save thousands of dollars a year on your home loan.