23 de gener de 2006

Menys "sedentarisme" i més "senderisme" Excursió vèrtex geodèsic

Després d'un temps massa llarg de "sedentarisme" és l'hora de reprendre el "senderisme". Primera eixida de l'any 2006 al punt geodèsic del polvorí.
Un vèrtex geodèsic és un punt del terreny del qual hom ha calculat les coordenades geodèsiques amb una gran aproximació. Els vèrtex geodèsics són materialitzats per mitjà de fites de pedra o de formigó. El conjunt de diversos vèrtex constitueix una xarxa geodèsica.
Tots vosaltres segurament n'haureu vist més d'un i de dos (recordeu el del Bartolo), doncs be, en aquesta ocasió el proper diumenge 29,visitarem el vèrtex geodèsic de la muntanya de Raca, en les estribacions de la Magdalena, La Pobla, i la Serra del Desert de les Palmes.
El lloc de concentració com sempre en "Todojuguete" i l'hora les nou menys quart del matí (8:45). En cotxes particulars ens desplaçarem fins al polvorí del camí de l'algepsar i retornarem al mateix lloc.
L'eixida pot considerar-se de dificultat mitjana, - per la pujada-, forta però no massa llarga, i la duració total d'unes 4 hores i mitja. Esmorzarem pel camí (no hi ha fonts) i dinarem al restaurant del "Refugio" als voltants de les 14:30 hores.
Si el dia ens acompanya les vistes són extraordinàries de les dues vessants (mar i muntanya)

1 comentari:

howarddenton1471 ha dit...

I read over your blog, and i found it inquisitive, you may find My Blog interesting. So please Click Here To Read My Blog

http://pennystockinvestment.blogspot.com