4 d’abril de 2009

La ruta de les fonts (Eslida)

Ja ha passat la Magdalena, i tornem a estar ací. amb canvis però disposats a no perdre cap mes del calendari. Així que prepareu-vos, que en passar Pasqüa, diumenge 26 d'abril eixida a Eslida, cor de l'Espadà.

La riquesa paisajística de l'entorn d'Eslida, plena de frondosos boscos de sureres i pins, regats l'aigua de les moltes fonts fan obligada l'excursió per qualsevol racó del terme.

Com sempre concentració a la benzinera de la UJI a les 8 del matí, amb eixida al quart. L'orografia amb crestes, llomes i barrancs, fa que la duresa de la marxa siga qualificada com a mitjana-alta, i la duració prevista d'aproximadament 5 hores.

Després de l'esforç donarem bon conter de la gastronomia de la zona al restaurant "La Serra" d'Artana, amb un preu del menú de 15 euros.

Us esperem a tots i recordeu que nosaltres no organitzem excursions per ningú. Cadascú és responsable de si mateix i tot i que no competim no anem de passeig, anem a caminar per la muntanya, i això, de vegades és pesat. Tu mateix...