21 d’octubre del 2009

La Tinença a la tardor


Amics, comencem tard la nova temporada, ens fem grans, però comencem amb força, amb una eixida de cap de setmana a la Tinença de Benifassà, a les terres que pertanyien en feu a l'abat del Monestir de Santa María de Benifassà, a la Setena, antics i privilegiats paratges, molt rics en vegetació i fauna on es respira la pau i el silenci de temps llunyans, a un gran espai natural.

El proper dissabte i diumenge 24 i 25 farem cap a la zona muntanyosa que és la continuïtat del massís dels Ports, zona de gran biodiversitat i on podrem, ara a la tardor, gaudir dels colors del pi rojal, negral, blanc, carrascars, rouredes i prats de muntanya.

Està en la nostra intenció visitar la fageda i les casetes velles de Fredes, dos espais naturals excepcionals, fent nit a l'alberg de la Font Lluny, on com sempre, de ben segur serem tractats de manera extraordinària.

Per comentar l'eixida i organitzar-nos us esperem el proper dijous 22 a les 8 de la vesprada al Cau dels Pixavins del carrer Cassola, us esperem no falteu.

Bon curs i millors caminades.