29 d’abril del 2010

Roca de migdia


Aquest és el nom que li donen els forcallans a la mola Garumba, una muntanya elevada, allargada, amb el seu perfil sobre les valls circundants, amb alguns trams empinats i tallants grisos, rocosos contraforts. pins i carrasques, amb vistes precioses i miradors per parar-se a contemplar-les...

Per aquest farfalló calcari, referència paisagística de Forcall caminarem el proper diumenge 16 de maig.

Com està lluny de Castelló haurem de matinar una mica més. L'eixida serà a les 7'15 del matí i si en som prou anirem en autobús, sempre fa més festa. A partir de 30 caminants ja pot resultar rendible.

Per això, per organitzar-nos cal apuntar-se i pagar abans del 8 de maig (1o euros per persona) en concepte de viatge. Ximo Roses és el tresorer. Si arribada la data del 8 de maig, no hi ha 30 persones que han pagat, l'eixida es farà d'igual manera, però aleshores caldrà anar en cotxes particulars.

Caldrà ficar-se en contacte en Ximo a partir del 9 de maig per saber si finalment ha quadrat l'autobus o no, (ojo, no vol dir que anem en un autobús quadrat) i des d'on és l'eixida.

El recorregut és circular i la dificultat mitjana. Dinarem també al Forcall, en baixar de la Mola, sobre les 14:30 i el menú estarà al voltant dels 12-15 euros.

Animeu-vos que abans de l'estiu només quedarà una pujada...