6 de desembre de 2011

Caminant per la serralada del Desert...

Bonica passejada, tal i com  estava previst, vam recòrrer "el carasol i l'ombria" del coll del Mancebo. Les primeres serralades del desert i part del terme de Borriol.

La caminata va resultar prou tranquil·la i molt i molt agradable. Quina diferència de la darrera ventada de Xert !!!! El riu sec de Borriol i els paisatges de tarongerar, olivera i garrofer van acompanyar-nos al llarg de tot el matí.

Per remat el dinar en harmonia de tot el grup i la conversa sobre les properes eixides i tot allò de l'assegurança pel 2012.

Com sempre podeu veure algunes fotos de l'eixida seguint l'enllaç del fotògraf que trobareu  a la dreta d'aquesta entrada. (Trobareu novetats: com ja són moltes les eixides de les que tenim fotos, per facilitar la visió, aquestes apareixen per data de realització, essent les primeres en apareixer les més recents i les darreres les d'eixides més antigues)

Fins aviat, que el gener ja està ahí. Sigueu bons amb els torrons i comporteu-vos no fos cas que els Reis d'Orient no us porten res.