14 de novembre de 2012

D'excursió per Cirat: Las Salinas-Salto de la Novia

Atenció Caminants, la proper eixida serà al terme de Cirat, capital de la comarca de l'Alt Millars. De les moltes possibilitats que ens oferix aquest poble realitzarem una ruta circular que eixint del mateix poble ens portarà pel Barranc de las Salinas fins el paratge del Salto de la Novia, per retornar després a través del barranc de la Cueva Honda, altra vegada al poble.

Es tracta d'un recorregut aproximat de 15 quilòmetres, amb un temps real de marxa d'unes 4 hores i un desnivell acumulat d'uns 300 metres, per la qual cosa qualificariem l'eixida com a de dificultat mitjana.

I ara el que cal tenir en compte:

1) Dia: Diumenge 16 de desembre.
2) Hora d'eixida: 7:45 del mati. (Atenció al canvi d'hora d'eixida)
3) Lloc: Plaça de Maria Agustina si em som prou per anar en autobús, de no ser així, el lloc de l'eixida serà la benzinera de la UJI.
4) Cal apuntar-se aviat (Ximo o Paco) per saber si em de contractar el bus o no.
5) Dinar al poble.

Es recorda que el dia de l'eixida serà el darrer per aportar la documentació i els diners tots aquells que estigueu interessats en renovar o fer-vos l'assegurança de la federació d'esports de muntanya. Ací us deixe un enllaç a la seua pàgina web per si voleu saber-ne més http://www.femecv.com/
(Podem veure que la quota per aquest any 2013 de la federació són 62 euros i que la companyia asseguradora serà Generali-Seguros)

Vinga que no se diga...