7 de novembre de 2013

Una altra manera de veure Castelló

Amics, les eixides dels caminants no sempre han de ser per la muntanya. En aquesta ocasió volem sorprendre-vos amb una "caminata urbana". Sense eixir de la ciutat, recorrerem carrers, carrerons i places i tractarem de veure el nostre poble amb uns altres ulls i sense pressa.

Es tracta de passejar-nos i enriquir-nos els uns als altres. No descobrirem res nou, però estic segur que entre tots podrem aprendre moltes coses. Farem un recorregut circular que, eixint des de la plaça de Na Violant, enfront de la llibreria Babel ens durà per tota la Vila, parant-nos en allò que siga curiós o interesant. No hi haurà cap "guia oficial" per tant, cadascú podrà dir la seua en un moment determinant, tot i que per organitzar-nos caldrà seguir un itinerari marcat i un ordre.

El comboi tindrà lloc el proper diumenge 17 i l'hora de concentració i eixida les 9 del matí des de la plaça de Na Violant on també conclourà el recorregut sobre les 14 hores, havent patejat al voltant de 10 quilòmetres. Després anirem tots junts a dinar al restaurant Don Rigodón del carrer Lagasca, on farem un menú d'amanida, ibèrics, entrecot o peix, postre, beguda i cafe, per 16 euros.

Cal portar esmorzar i apuntar-se pel dinar a casa Ximo Roses abans del divendres 15, i com sempre i més en aquesta ocasió quan més siguem més aprendrem.