26 de desembre de 2014

LLicència Federativa

Companys, s'acaba l'any i a més a més de desitjar-vos a tots i totes unes bones festes nadalenques i un millor any 2015, aprofitem aquest espai tant nostre per informar-vos que JA PODEM RENOVAR LA LLICÈNCIA FEDERATIVA per poder fer les nostres eixides molt més segures.

Com els anys anteriors, la llicència té una  validesa d'un any natural, en aquest cas per tot el 2015, de manera que quan més prompte la tramitem més dies tindrem de cobertura.  També aquest any els companys del "Centre Excursionista de Lluceta" ens acullen per així estalviar-nos alguns euros en els tràmits.

De manera independentment que cadascú puga fer-se les gestions pel seu conter, tots aquells que estigueu interessats en renovar o fer nova la llicència, teniu fins el DIA 6 DE GENER per lliurar el 68 Euros que costa per aquest 2015 juntament amb les vostres dades personals, nom, cognoms, data de naixement, DNI, domicili, codi postal i telèfon o bé a Ximo Roses o Paco Ayala.

Recordeu que l'any passat alguns vàreu quedar-vos fora per no lliurar-ho tot a temps. Que no us passe el mateix aquest any !!!

Anunciar-vos també que estigueu a l'aguait de la pàgina doncs un dia d'aquests penjarem tota la informació disponible per la propera eixida que ja us avance tindrà lloc el diumenge 25 de gener.

Fins aviat...