6 de març de 2015

Caminant pel terme d'Atzeneta

Atzeneta  de segur ens tornarà a rebre amb tota la seua bonhomia. Cada vegada que ens acostem a aquest poble el record perdura per temps. Ara, amics, novament hem programat una caminata pel terme d'aquell bonic poble...

Serà el proper diumenge 22 de març. L'eixida a les 07:45 hores. Com sempre si en som prou amb autobús des de la plaça de Maria Agustina, i de no ser colla, en cotxes particulars des de la benzinera de la UJI.

El recorregut podem qualificar-lo de dificultat mitjana i baixa. Farem també dues opcions A i B i cadascú elegirà en funció de les seues forces.

Seguirem inicialment el sender SL-CV 65.1 que des del poble ens portarà fins els Molins de Vent, pel camí de Culla. Una vegada en els molins, farem el recorregut per vorel's, fer fotos i continuarem la nostra marxa per la pista i baixant  fins aplegar a la font del Pou de la Pica on encara és conserven uns llavadors, des  d'allí a través del mas del Pardo retornarem al poble.

El dinar el farem al centre de turisme rural i masada del segle XVI del Magranar. Vinga animeu-vos que hem d'omplir l'autobús !!! 

Per apuntar-se com sempre a través de Paco Ayala o Ximo Roses.