1 de juny del 2011

I amb aquesta acabarem el curs !!!!

Aneu preparant-se, no valen excuses, tot i que possiblement faça calor, hem d'acomiadar el curs senderista 2010-2011 amb una eixida massiva. S'ha preparat una "facileta" perquè ningú li tinga por...

El proper diumenge dia 12 i des de la plaça de Mª Agustina i amb autobús, ens desplaçarem a les 07:30 en punt a la ciutat de València i recorrerem l'Antic llit del riu Turia, des de Manises fins la seua desembocadura, passant per la zona centre de la ciutat, que ha sabut convertir el llit del riu en un espai lúdic-cultural, "el Jardí del Túria", on podrem gaudir de grans zones ajardinades, veure zones per practicar esports, sales  d'exposicions, auditoris oberts, ponts tradicionals, històrics i moderns, i la Ciutat de les Arts i de les Ciències, on, després d'uns pocs quilòmetres tots ells plans, donarem per acabada l'excursió.

Dinarem al Saler, tal i com vam fer l'any anterior que si recordeu la darrera eixida també va ser per aquells indrets. Preu del dinar i de l'autobús, al voltant de 25 euros.