1 de juny del 2011

Molta gent i paisatges variats...

No va descebre'ns gens ni mica l'eixida al Parc Natural del Penyagolosa i senda GR-7 del Carbo. Magnífiques vistes i espectaculars paisatges van omplir els nostres ulls. A més a més, "tres regalets", a saber l'estampa del "sanpatró" dels caminants, amb gosset inclós, els quilòmetres de la marxa, tots de baixada i la benvinguda al refugi de Javier Peris, amb cervessa inclosa. No us podeu queixar de res !!!!

Bo, si val alguna queixa només dir que, com anàvem molta gent, haguera sigut menester estar, tal vegada, una mica més pendents els uns dels altres, i així, s'haguera evitat que "alguns caminants" entre ells jo mateixa, haguerem hagut de "rebacular" en algun moment i haguerem estalviat unes passes. Cal tenir-ho en compte per una altra ocasió, sobretot aquells que hi van al davant... bé està que ens esperem; nosaltres mai anem a competir, per això hi ha altres grups. A nosaltres ens agrada eixir en  grup i arribar també tots a la vegada.

Com sempre si voleu veure alguna de les magnífiques fotos que va fer Santiago, només cal que les busqueu al lloc de costum... per aquells que sempre teniu pressa per fer  boca us en  deixem una de tantes ací mateix